2 SENASTE

Bilder, Outfits / Bilder, Fashion, Mode, Skor, Vardag / Permalink / 7
Nedan ser ni två av mina outfits som jag har haft på mig under november. Ska bli duktigare på att lägga upp fler outfits mer regelbundet, tyvärr är det svårt att ta bilder utomhus nu när det blir mörkt så tidigt. Tycker att det är jättekul att lägga upp bilder på mina outfits, ska bli bättre som sagt! Vilkan är eran favvo av de två nedan? Jag har svårt att avgöra vilken jag gillar mest, älskar kjolen & hatten men diggar även halsbandet & byxorna jag bär på bild 2. 
A M

FÖRSTA ADVENT

Youtube / Q / A, Vardag, Youtube / Permalink / 2
Första advent, oj vad tiden går fort! Nu är det nedräkning till jul som gäller, hoppas ni gillade videon! Ni kan hitta vår kanal HÄR om ni är sugna på att se fler advents videos eller andra roliga klipp! 
A M

3 FAVS #4

Tips / Permalink / 21
Kände att det var dags för ett inlägg med tre av mina favvisar! Tänkte att jag skulle dela med mig av de mysigaste filmerna du kan tänka dig en kall och tråkig dag, då du bara känner för att sitta hemma och bara mysa. Eftersom att det snart är jul tänker jag tipsa om mina tre favorit julfilmer! Tycker att julfilmer är mysfaktor på hög nivå! 
Grinchen poster Grinchen poster
På fösta plats har vi självklaraste "Grinchen"Mannen med gummiansiktet, JIM CARREY, är helt enkelt i kalasform som Mr. Grinch i denna helt underbart härliga komedi. Jim spelar alltid bra och roliga filmer, har kollat på denna film sen jag var väldigt liten! Trots att jag har haft sjuka mardrömmar om den gröna figuren, haha.
 
Andra filmen är också en ganska självklarhet, "Ensam hemma" är en klassiker! Ett litet busfrö som får möta på en massa knasiga saker, en film för alla åldrar. 
Tomten är far till alla barnen poster Tomten är far till alla barnen poster
Tredje och sista tipset är "Tomten är far till alla barnen" Sara har tre barn med tre olika män. Nu är hon tillsammans med en fjärde, psykologen Janne. En rolig och spännande film att se, mysig! 
A M
Till top