VÅGA SÄGA NEJ

Allmänt, Tips / 2017, Hälsa, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 22
Du måste våga att stå upp för dig själv och visa vad du vill och inte vill. Jag tänkte skriva av mig med mina "erfarenheter" och tankar. Om vi tittar tillbaka ca 2 år då jag gick i högstadiet. Då var jag en väldigt osäker tjej som inte alls vågade säga ifrån lika mycket som jag gör idag.  
 
Jag tror att det är tack vare gymnasiet som har fått mig att våga. Det har skett några "situationer" på olika fester då killar har varit på att tafsat på både mig och mina vänner. Jag anser att det är HELT OACCEPTABELT och säger därför ifrån ordentligt. Det finns ingen rätt för dessa killar att ta på min rumpa eller att greppa tag om mina höfter. Om jag tar bort din hand från min röv tar du bort din hand från min röv. vänder jag mig om och ber dig att låta mig vara, låter du mig va. Tar jag bort dina händer från mina höfter, tar du bort dina händer från mina höfter. Du sätter inte tillbaka de(!!) Ett NEJ är ett NEJ. Är det svårare än så? Säger jag motsatsen till ett ja borde man förstå att det är ett NEJ. Ett nekande till att jag inte vill. Jag är helt enkelt inte intresserad av att du ska röra mig. Inte intresserad av att du ska följa efter mig en hel kväll. 
 
Med det här inlägget vill jag säga: Ni får inte vara rädda för att säga ifrån. Ni bestämmer över era kroppar. Ni har rätten att säga ifrån. Ni får lov att be om hjälp. Ni får inte låta saker gå för långt. Ni måste vara rädda om er själva. Om ni aldrig säger ifrån kommer personen aldrig att lära sig och kommer att fortsätta att utsätta andra för samma situation. 
 
A M
 

SUSHI

Allmänt, Bilder / 2017, Bilder, Hälsa, Mat, Tonåren, Vardag / Permalink / 17
Sushi är absolut min favorit mat. Jag och mina föräldrar testade på att göra våra egna rullar förra helgen, blev riktigt gott! Det är inte så svårt som man kan tro att det ska vara. Fick jag välja hade jag ätit sushi varje dag! 
A M
 

CLIF BAR

Allmänt, Tips, Träning & hälsa / 2017, Bilder, Hälsa, Kost, Samarbete, Tips / Permalink / 17
Inlägget innehåller adlinks. Att få ett sms om att hämta ut paket från SvensktKostTillskott är alltid lika spännande! Den här gången innehöll paketet Clif Bars, MUUUMS! De är absolut mina favoriter när det kommer till bars, utan tvekan(!!)
 
Dessa bars passar utmärkt till alla tillfällen i din vardag. Allt från en lång skoldag, till gymmet eller varför inte slänga ner i picknickkorgen? Det jag gillar allra mest med dessa bars är att de ger än "god mättnad" i jämförelse med andra bars. Själv tycker jag att Clif Bars har bra ingredienser som ger naturliga smaker, till skillnad från andra bars som bara smakar kemikalier!
 
Jag vill verkligen rekommendera er om Clif Bars med tanke på det jag skrivit ovan, men även för att de är veganska! Jag som själv är både laktosintolerant och pescetaraian tycker det kan vara svårt att hitta bars som passar mig. Om ni vill veta vad jag tycker om någon speciell smak får ni kommentera så uppdaterar jag inlägget! 
A M
 
Om du klickar på följande länk kommer du till barsen ovan: https://www.svensktkosttillskott.se/varumarken/clif_bar 
Till top