SOMEONE WHO CAN DANCE

Musik, Tips / 2016, Musik, Nöje, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 6
Kollade ni på Grammisgalan i onsdagskväll? Jag kollade lite smått med mina föräldrar och det bästa under hela programmet var lätt Icona pops uppträdande med deras nysläppta låt. Det var deras världpremiär och Zara Larsson och Elliphant var med och sjöng upp den på Grammisgalan. Är riktigt imponerad, älskar låtan och den går redan på repeat i mina lurar! Lyssna på den nedan och kommentera vad ni tycker! 
A M

SNABB OCH ENKEL LUNCH

Tips, Träning & hälsa / 2016, Bilder, Februari, Hälsa, Inspiration, Mat, Mål, Nöje, Tips, Tonåren, Träning / Permalink / 22
Nu på lovet har jag inte haft någon stor lust att stå och laga mat och därför har jag försökt att göra det så enkelt och smidigt som möjligt. Häromdagen slängde jag ihop det ni ser nedan, bönpasta, qourn filé, kokta morötter, spenat och broccoli. På senaste tiden har jag minskat på köttet och äter för det mesta nästan bara vegetariskt. Den här lunchen tipsar jag stort då den är riktigt nyttig och god! Tipsar också om E L L E s nya tidning, älskar att bläddra igenom tidningar när jag äter. 
A M

ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT

Bilder, Skönhet / 2016, Bilder, Fashion, Inspiration, Mode, Skönhet, Smink, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 25
Efter en lång efterlängtan fick jag Anastasia Contour Kit i födelsedags present, hur nice!? Har kollat in den här produkten länge och har varit sugen på att klicka hem den, dock har jag velat fram och tillbaka med tanke på det saftiga priset. Är riktigt nöjd med de fina resultaten som den ger, stort tack mamma och pappa för en grym present!  
A M 
Till top