# INTE PÅ CIRKUS

Vardag / 2016, Tankar, Vardag / Permalink / 34
Det här är verkligen något som vi alla borde ta och skriva under. Jag läste på min systers blogg att djurensrätt har en namninsamling inför ett möte de ska ha med regeringen kring vilda djur på cirkus. Vilda djur hör inte alls hemma på en cirkus, jag tycker att inga djur över huvudtaget ska behöva utsättas för det här. Nu har du chansen att påverka vårt samhälle, HÄR hittar du djurensrätt och kan delta i namninsamlingen. 
A M

BABY BLUE

Inspiration, Tips / 2016, 80's, Fashion, Inspiration, Kläder, Mode, Nöje, Shopping, Skor, Skönhet, Smink, Tips, Vardag / Permalink / 17
Är så himla glad att vårens färg är babyblå! Vad jag har hört och sett stämmer det. Har inte många plagg i min garderob som är i just den nyansen blå, dock kanske det blir fler plagg till våren? Nedan ser ni ett collage jag klippte ihop, älskar färgen!! Det är superfint att matcha de blåa nyanserna tillsammans, stor hiss! Klicka på bilden så kommer alla kläder länkade.
A M
baby blue

VEM ÄR JAG ?

Vardag / 2016, Bilder, Nöje, Resor, Tankar, Tonåren, Vardag / Permalink / 11
Tänkte dela med mig av lite fakta kring mig själv, jag tror inte att ni vet så mycket om mig. 
- Har super svårt för att sitta still, måste alltid hitta på något, jag klara inte av att sitta still för länge. 
- Jag har spelat basket i ca 6 år.
- Jag har tre underbara syskon, dvs en stor familj. Har även en jättestor släkt.
- Jag har velat bli polis sen jag var väldigt liten, jag ville ha en polishäst, poliskatt, polishund, poilsmarsvin, you name It. Jag ville ha alla olika polisdjur. Har fortfarande tankar på att bli polis i framtiden.
- Träning och hälsa är en av mina största intressen.
- Har växt upp med djur och är en djurälskare! 
- Jag ÄLSKAR bananer. 
- Jag är en riktig storsparare! Lägger nästan aldrig pengar på onödiga saker och inte på mycket annat för den delen heller. 
- Min största dröm är att resa jorden runt.
- Är född på Gotland med flyttade till fastlandet 2006.
A M
 
Till top