CARDIGAN

Allmänt, Outfits / 2017, Bilder, Fashion, Kläder, Malta, Mode, Outfit, Outfits, Samarbete, Skor / Permalink / 4
Inlägget innehåller adlinks. Jag ÄLSKAR den är "koftan", har med mig den vart jag än går här på Malta! Den är skön att bara slänga på sig om man känner att solen är för mycket, och den är supersöt. Ni kan hitta den HÄR. Jag bar den här outfiten på MTV i tisdags, väldigt bekväm och perfekt i den här värmen. 
A M

ISLE OF MTV MALTA

Allmänt, Bilder, Språkresa 2017 / 2017, Bilder, Nöje, Resor, Språkresa, Vardag / Permalink / 7
Jag hade det time of my life igår!!!! Hade det fett bra, och grym musik! Artisterna som uppträdde var Chainsmokers, DNCE, Jonas Blue och Raye! Vi stod väldigt långt fram och hade jättebra syn, filmade lite med min GoPro, så ni har något att se fram emot när jag har klippt ihop min video! Ps. följ mig på Instagram @alicemalmstrom eller lägg till mig på Snapchat alicemalmstrom om ni vill se fler bilder! 
A M
 

OUTFIT OF THE DAY

Allmänt, Outfits / 2017, Bilder, Fashion, Malta, Mode, Outfit, Outfits, Samarbete, Sommar / Permalink / 7
Inlägget innehåller adlinks. Slänger in lite bilder från en outfit jag har haft på mig här i Malta! Gillar verkligen den här jumpsuiten, den här väldigt skön i tyget och jag älskar mönstret! Den är även korsad i ryggen, så snyggt! Klicka på länken under den första bilden så kommer du till plagget! 
A M
 
 // Jumpsuit //
 
Till top