BY KISSIE

Inspiration, Kläder & shopping / Bilder, Fashion, Inspiration, Kläder, Mode, Tips / Permalink / 2
Någons klädstil som jag verkligen beundrar är Kissies! Den är simpel och klassisk, sånt som jag gillar. Tycker kollaget nedan är riktigt snyggt, älskar verkligen stövlarna, vill super gärna köpa hem mig ett par. Klicka på länkarna för att komma till plaggen och klockan! Ni hittar även hennes blogg HÄR, den är grym!Kollage: Kissie
// Kappa // Klänning // Boots //Klocka //
Sponsrat inlägg.
A M
 

GORPO HERO 4

Tips / Bilder, Tips / Permalink / 2
Har ett tag varit sugen på att köpa en bättre filmkamera och så blev det dagen innan jag reste till London. Det skedde ganska hastigt då jag satt kvällen innan och läste på vilken kamera jag skulle ha. Det fick bli en GoPro Hero 4 Silver, köpte den för ett ritkigt bra pris på NetOnNet. Jag köpte den för att jag skulle kunna filma in en vlogg i London, vilket har fungerat riktigt bra! Den tar även helt okej bilder, diggar verkligen den här kameran. En nackdel med kameran är dock att det är vädligt mycket att lära sig som tar tid. Det finns så otroligt många inställningar och olika funktioner, det är självklart bra att man kan ställa in så mycket men som sagt så tar det ett ganska bra tag att lära sig. Om du vill läsa mer om kameran kan ni hitta det HÄR.
A MHERO4 Silver

BORTA BRA HEMMA BÄST

Vardag / Bilder, Resor, Vardag / Permalink / 4
Nu är jag hemma från en underbar weekend i London! Jag kom hem i tisdagskväll och slängde mig i sängen så fort jag kom innanför dörren, hade sådana magkramper och var tröttare än någonsin. Resan har verkligen varit super bra, fick träffa min storasyster vilket var väldigt efterlängtande. Jag har spelat in en vlogg när jag är i London som jag ska ta och klippa ihop och sedan kommer den ut på Youtube! 
Vi bodde på ett hotell i Stratford och det var hur bra som helst, vi hade endast 5 minuters gång till Westfield. Westfield är ett stort shoppingcenter med ca 350 butiker, där spenderade jag väldigt många timmar. Mer om resan kommer i andra inlägg, nu ska jag ta och plugga och fixa lite med allt möjligt, har ju höstlov!! :-) Lite bilder bjuder jag på, med min nya kamera! 
A M
Till top