DAGENS PEPP

Tips, Vardag / 2016, Bilder, Hälsa, Inspiration, Mål, Nöje, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 13
I dagens samhälle är det viktigt att höra peppande texter och andra små grejer. Det räcker med att le till någon och du kan göra personens dag! Det kostar inte pengar eller mycket tid, hjälp till att skapa ett trevligt samhälle! Tänk på det lilla i det hela. Nedan är en peppande text för just DIG.
A M

FRÅGOR FRÅN ER

Q / A / 2016, Bilder, Fashion, Frukost, Frukt, Frågor, Hälsa, Kläder, Mat, Mode, Nöje, Q / A, Shopping, Svar / Permalink / 4
 Kan inte du lägga upp smarriga recept?
- Självklart kan jag det, älskar att pyssla i köket och hitta på nya rätter. Speciellt om de är nyttiga! Jag ställer en fråga tillbaka, vad vill ni se för recept? Snabba och enkla? Nyttiga? Kommentera gärna vad som önskas! 
Jättefint! :D Vart är tröjan ifrån?
- Tack! Jag köpte tröjan på herrarnas avdelning på H&M, tänker att den kommer vara riktigt snygg i sommar när jag hänger på stranden! 
Vad jobbar du med?
- Kanske har varit otydlig angående det, ber om ursäkt! Jag jobbar iallafall på SvenskDirektReklam. Jag sitter en dag i veckan och ringer upp frivilliga personer och frågar om de har fått sin reklam som de ska och om allt fungerar. Det här är verkligen inte det roligaste jobbet man kan tänka sig. Dock är jag villig för vilket jobb som helst, pengar är pengar haha! Tänkte göra ett eget inlägg om just jobb och sommarjobb.
Ställ gärna fler frågor i kommentarerna om ni undrar något! 
A M

BASKET HELA HELGEN

Vardag / 2016, Mål, Nöje, Tankar, Tonåren, Träning, Tävlingar, Vardag / Permalink / 0
Idag rullar tåget till Göteborg tillsammans med basketlaget! Vi ska delta i Göteborgs basket festival 2016, ska bli riktigt roligt. Festivalen kommer att hålla på från torsdag till söndag och jag garanterar att vi kommer ha det sjukt kul! Jag har tidigare aldrig varit iväg på någon cup, men det ska bli kul att se vad det har att erbjuda! Ut över basketmatcherna kommer det att finnas tillfälle för shopping och besök på Liseberg! Vi kommer bo väldigt centralt på Scandic i Nordstan. Ser verkligen fram emot den här resan, ska bli kul att umgås med laget utan för träning också! Hoppas att ni får en fortsatt bra vecka och en fin helg med skönt väder! Nu ska jag traska mig vidare till en kort skoldag då jag redan slutar strax efter 12 tiden.
A M
Till top