FISHNET

Allmänt, Outfits / 2017, Bilder, Fashion, Kläder, Mode, Skor, Tankar, Tonåren, Vardag / Permalink / 13
Det var riktigt längesedan jag postade ett inlägg med "Dagens oufit"! Bilderna ni ser nedan är en outfit från förra veckan, väldigt bekväm och enkel. Har fått ett stort öga för nätstrumpbyxor, så himla snyggt!
A M
 

DON'T FORGET YOUR GLASSES

Allmänt, Kläder & shopping / 2017, Fashion, Mode, Samarbete, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 19
Något jag verkligen önskar att jag passade i är glasögon! Jag känner mig verkligen inte bekväm med varken vanliga glasögon eller solbrillor... Det är lite tråkigt för jag tycker att det är så otroligt snyggt och roliga att kunna matcha tillsammans med outfits, men jag sätter de bara på huvudet. Mina två favvisar av de ni ser nedan är nummer 7 och 8, de är så himla coola! Vilka föredrar du? 
A M
Solglasögon - Kollage
// 1. Pilgrim // 2. Rayban // 3. Michael Kors // 4. Jeepers Peepers // 5. Even & Odd // 6. Michael Kors Blå // 7. Le Specs // 8. Vogue // 

VECKANS TRÄNING

Veckans träning / 2017, Gym, Hälsa, Kost, Tonåren, Träning, Vardag / Permalink / 25
 Alltså åh vad ledsen jag blir.. Äntligen påsklov och ledig och massa tid att spendera på gymmet! Precis så tänkte jag och var supertaggad! Men nä... I lördags sa min kropp ifrån och bestämmde sig för att bli förkyld. Jag hade hoppats på en vecka med mycket styrka, det blev istället en vecka med mycket powerwalks. När man har ont i halsen är det farligt att träna vilket jag MÅSTE men inte vill förstå. Men det är svårt att ta till sig det efter som jag får abstinens om jag inte får träna, tyvärr.. Ta del av träningen som jag har lyckats att genomföra den här veckan! Dela gärna med dig av din träning som du har utfört! 
A M
 
Min genomförda träning den här veckan:
Måndag - 1 h Powerwalk
Tisdag - Bodypump + 8 km Powerwalk
Onsdag - Mage- och ryggpass + ca 10 km Powerwalk
Torsdag - Ca 7 km Powerwalk
Fredag - 7 km Powerwalk
Lördag - Vilodag
Söndag - 6 km Powerwalk
 
 
Till top