VECKANS TRÄNING

Allmänt, Veckans träning / 2017, Basket, Bilder, Gym, Hälsa, Tonåren, Träning, Vardag / Permalink / 12
Förkylningen har ÄNTLIGEN börjat att gå mot sitt slut och jag känner att kommande vecka kommer att bli ännu bättre än den här! Jag har som förra veckan kört på mycket powerwalks i och med att det inte är bra med hög puls vid halsont eller under förkylning överlag. Dock är jag väldigt nöjd över att jag fått in en ganska blandad styrketräning den här veckan.
 
Idag är det Valborg och även sista dagen på månadens utmaning! Mer om resultat etc kommer redan imorgon, dela gärna med dig i kommentarsfältet av din träning som du har gjort i veckan! Ps. Hoppas ni får en trevlig Valborg!
A M
 
Min genomförda träning den här veckan:
Måndag - 5 km Powerwalk
Tisdag - 13 km Powerwalk och box
Onsdag - 8 km Powerwalk + (lite) mage
Torsdag - Basketträning
Fredag - 60 minuter Stair Climber med olika övningar, basketstyrka och 30 minuter Powerwalk med incline mellan 16-20 
Lördag - 5 km Powerwalk, Axlar & rygg och mage
Söndag - 5 km löpning och mage
 
// Från lördagens axel- & ryggpass //

A SUNNY DAY

Allmänt, Kläder & shopping / 2017, Bilder, Fashion, Kläder, Mode, Samarbete, Skolan, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 14

Inlägget innehåller adlinks. Nu är det äntligen vår och jag är som vanligt inne och spanar efter snygga plagg och accessoarer på hemsidor! Den här gången tänkte jag tipsa er om massa fint från den HÄR hemsidan. De har otroligt mycket fint och verkligen jättesnygga badkläder inför sommaren! Klicka er in på länkarna nedan för collaget! 

A M// Kimono // Baddräkt // Solglasögon // Hatt // Sandaler // 

SUPERSMOOTHIE

Allmänt, Recept / 2017, Hälsa, Kost, Recept, Tankar, Tips, Tonåren, Vardag / Permalink / 14
Jag har hört att vissa tycker det är svårt att få till en god smak på gröna smoothies, jag har mina små tips som jag ska dela med mig av. Just gröna smoothies brukar innehålla mycket antioxidanter och smakar "nyttigt" om ni förstår hur jag menar, vilket inte alla tycker är gott... Vilket jag tycker är konstigt, haha! Det receptet som jag tänkte ge er idag smakar inte som många andra gröna smoothies gör. Det här receptet är mer fruktigt och sött i smaken, vilket jär supergott! 
 A M
 
Ingredienser: // Spenat // Selleri // Dadlar // Kiwi // Avokado // Apelsin // Passionfrukt // Päron //
 
Gör såhär: Tvätta och skala alla grönsaker och frukter, lägg sedan allt i en mixer och låt stå tills du får en krämig smoothie. Häll gärna upp den i en skål och toppa med färska bär, nötter eller kokosflingor! Enjoy!
 
Till top