TODAY IS THE DAY

Bilder, Resor, Vardag / 2016, Bilder, Biljetter, Justin Bieber, Konsert, Nöje, Resor, Vardag / Permalink / 0
Ikväll händer det. Anledningen till varför jag satte mig på bussen igår eftermiddag. Justin Biebers konsert!! Jag och mina tre vänner har en underbar liten weekend framför oss. God mat, shopping, JUSTIN och massa skoj! Ska bli härligt att spendera några dagar i storstaden. Hade tänkt att vlogga med min Gopro, får se hur det blir med det. Ska försöka att uppdatera er så ofta jag kan. Någon mer som ska till konserten ikväll eller imorgon? Hoppas ni har det så kul! 
A M
 

SNART TAR JAG HELG

Vardag / 2016, Vardag / Permalink / 0
Godmorgon! Den här skolveckan blir inte lång för mig. Tar helg redan idag, dock har jag lång skoldag, ända fram till halv 5 egentligen.. Dock väntar det något annat för mig, slipper den långa psykologi lektionen! Ska med en buss vid 16.20 som tar mig långt här ifrån! (sneakyyy) :p
Igår slutade jag skolan tidigt, redan vid 12. Drog mig vidare till gymmet och körde rumpa, kondition och mage. Kunde knappt göra de sista situpsen, bästa känslan! Magövningar är helt klart favoriten. Sedan stack jag hem för en heldel plugg framför mig, lagade även mat och inväntade nästa besök på gymmet. Fick hjälp av mamma med plugget och sedan åkte vi till gymmet för ett dans pass vid 18.30, super kul! 
Ska ta och göra mig lite frukost nu och sedan bege mig till skolan, senare vid 10 tiden har jag tid hos ungdomsmottagninen. Sen några timmar skola igen och sedan drar jag. Ska bli riktigt kul, mer om vart jag ska kommer upp imorgon. 
A M
 
// Bild på gårdagens frulle! Se mer på instragram @foodiebyam // 

A WOMAN WITH GOOD SHOES IS NEVER UGLY

Kläder & shopping, Tips / 2016, Fashion, Inspiration, Mode, Shopping, Skor, Tankar, Tips / Permalink / 0
Jag är för tillfället ute efter ett par skor (ovanligt..). Jag är sugen på ett par lite finare skor som några slip-on och även ett par hel svarta Puma från Rihannas kollektion. De påminner om de beiga från Nelly som ni ser nedan. Tänkte dock vänta med att köpa skor tills jag ska till Stockholm på onsdag, mer om det i kommande inlägg! Tycker att skorna nedan är fett balla. Tänk de silvriga klackarna till en svart klänning med öppen rygg tillsammans med ett par silvriga smycken, läckert! Eller de höga bootsen med en mysig hösttröja! Klicka på länkarna nedan för att komma till skorna.
A MNELLY SHOE WEEK
// Sneakers // Stud Boot // Silver Block Heel // Ruffle Boot //
NELLY SHOE WEEK
// Block Heel // Chelsea Boot // Flat High Boot // Overknee Boot //
(Sponsrat inlägg)
Till top