LAST WEEK

Allmänt, Bilder, Resor, Språkresa 2017 / 2017, Bilder, Fashion, Mat, Resor, Språkresa, Tankar, Tonåren, Vardag / Permalink / 4
Godmorgon! Innan jag börjar min summering av veckan måste jag berätta något jättekul haha! Häromdagen när jag käkade lunch med Niki så glömde vi att betala... Hon kom på det på kvällen och skickade ett sms och frågade om jag hade gjort det. Och nej vi glömde helt bort det! Hehe... Next time! Dock är det lite pinsamt för jag passerar den resuturangen varje dag nu framöver och det var gott så jag vill kunna äta där fler gånger, men nä... Förresten så har nämligen flyttat till mitt Residence nu, det är sååå nära till allt! Behöver numera inte gå upp och ned för en lång backe! Dock var det ganska skönt att få gå och rensa tankar osv, men det kan jag väl lika gärna göra här när jag tränar eller så. 
 
Tiden går otroligt fort och jag vill inte åka hem än. Det är redan onsdag!! Sista veckan är här och jag ska göra det till den bästa av de alla, nästan omöjligt med tanke på att jag har haft två otroligt bra veckor!! Just nu sitter jag på mitt rum och gör mig i ordning för lunch, sedan vidare på lektioner och därefter står Café Del Mar på listan! Jag kommer att posta fler inlägg i slutet av den här veckan med bättre summeringar, men nu vill jag ta vara på tiden jag har kvar. För tillfället är internet på mitt hotell väldigt dåligt och det är svårt att ladda över alla bilder! Hoppas ni kan nöja er med den här lilla uppdateringen sålänge!! Ta hand om er och njut av sommaren! 
A M
 
// Sjukt varmt?! // Glassssssss <3 // Jag och Niki påväg till Boat Party // 
 
// Iskaffe on the go påväg mott bussen // Solnedgången på Boat Party // Sneckpeeek på min outift på båten // 
#1 - - Amanda:

Hahahah åh nej vad pinsamt! xD men lätt hänt!

#2 - - Sarah:

Haha så kul att ni inte betala :)

#3 - - Ida:

Haha men nej vad jobbigt, haha! Kram

#4 - - Angelica:

Hahaha nej, vad pinsamt att inte ha betalat! Tror dock att dom har förståelse, så du kan nog äta där ändå ;)

Till top